Consulting

Twijfel je soms aan je menukaart?

Ben je eigenaar van een restaurant, café of wijnbar of wil je er een opstarten?

Krijg je een bepaald recept niet op punt?

Weet je niet goed welke wijn bij welk gerecht past?

Vraag je je af wat de nieuwe trends in de horeca sector zijn?

Maak je dan geen zorgen, want culinair adviseur Flavor Major geeft je culinair advies op maat. Zowel grote als kleine horecazaken krijgen onze aandacht. We bekijken grondig wat jouw culinaire of horeca uitdaging is en gaan er meteen mee aan de slag.

Wat houdt horeca advies precies in?

Menukaarten stellen we samen of passen we aan.

Recepten geven we de juiste boost of smaak die ontbreekt.

Jonge ondernemers bezorgen we het vertrouwen om er helemaal voor te gaan.

Nood aan culinair of horeca advies?

Contacteer ons dan vrijblijvend met je vraag.

Advies op basis van een mystery visit?

  • Krijg je soms klachten van klanten of je personeel over je horecazaak?
  • Merk je dat het hier en daar beter of anders kan in je restaurant?
  • Of ben je er net van overtuigd dat je wijnbar de perfectie benadert (maar zou je dat toch stiekem graag bevestigd krijgen)?

Dan is een mystery visit specifiek gericht op horeca door Flavor Major datgene wat je zoekt.

Wat is een mystery visit?
  • Anoniem reserveren we in je horecazaak.
  • Net zoals een andere gast bestellen, eten en drinken we in je zaak.
  • De rekening betalen we gewoon
  • Grondige analyse van alle positieve en negatieve punten
  • Rapport van deze analyse met een plan van aanpak

En nee, dat kun je niet door een bevriende klant, collega of familielid laten doen. We zijn ervan overtuigd dat een geheim bezoek aan je horecazaak door een onpartijdige derde persoon net de objectieve analyse oplevert die je nodig hebt om je horecazaak te verbeteren.

Mensen die je kent zullen nooit de volledige waarheid durven zeggen. En soms is een harde, maar gefundeerde analyse net nodig om van je horecazaak een succes te maken. Een kleine investering die je meer gasten oplevert én minder slapeloze nachten.

Ja, ik wil mijn horecazaak graag verbeteren met een mystery visit.

Horeca coaching & training

Goed personeel vinden voor je horecazaak. Het blijft een drama. Maar niet als je hen goed begeleidt. Gemotiveerde mensen met de juiste drive en goesting om te werken kun je coachen tot ze volledig passen binnen jouw horecaverhaal.

Bij Flavor Major hebben we massa’s ervaring in de keuken én in de zaal. Die knowhow en skills fluisteren we graag in de groene oren van jongelui, maar vertellen we op een even professionele manier aan vakmensen met jaren ervaring op de teller.

Begeleiding en ondersteuning keukenteam / zaalteam

Aanleren van technieken en recepturen

Optimaliseren van food & beverage cost

Structuur brengen in dagdagelijkse planning en beheer

Laat je gemotiveerd team trainen door ons tot echte raspaarden.

Liever een training op maat? Vertel ons wat je wilt en wij stellen een pakket voor je samen.