Developing

Beschik je over een goed keukenteam, maar niet over even goede recepten?

Geraak je niet verder dan louter een idee voor een concept in de horeca?

Wil je met een revolutionair product je foodbusiness een nieuwe boost geven?

Kortom, wil je een stap verdergaan dan puur culinair advies en zoek je iemand die de concrete uitwerking van je ideeën uit handen neemt? Leun dan gerust even achterover, want bij Flavor Major doen we niet liever. 

Beginnen aan jouw succesverhaal?

Ontwikkelen van horeca concepten - Flavor Major | Consulting | Chef | Developin

Conceptontwikkeling horeca

Food developer - Flavor Major | Consulting | Chef | Developin

Food development

Receptontwikkeling - Flavor Major | Consulting | Chef | Developin

Receptontwikkeling

Conceptontwikkeling horeca

 

 

Of je nu staat te popelen om een startup te beginnen of een bestaand horecaproject nieuw leven wil inblazen, soms overweldigt het je allemaal en zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom denken we mee na over je idee en vertalen het naar een concreet concept met een eigen naam en zelfs een logo.We kunnen daarin heel breed gaan van concept restaurants tot gastronomische restaurants

  

Food development

Wil je als voedingsbedrijf of horecazaak je positie op de markt versterken? Scoor dan met een gepersonaliseerd of artisanaal product, uniek voor jouw voedingsegment. Als food developer breken we daar graag onze kop over. We werken een product uit van idee tot materiaalkeuze en uitvoering. Dat varieert van voeding tot conceptuele items om de voeding beter tot z’n recht te laten komen.

Receptontwikkeling gerechten - Flavor Major | Consulting | Chef | Developin

RECEPTONTWIKKELING

Goed kunnen koken staat nog niet gelijk aan het uitdenken van creatieve recepten die ook nog eens goed smaken. Dat vraagt een tikkeltje ervaring, visie en durf.

Als ervaren koks en receptontwikkelaar duiken we met Flavor Major meteen de keuken in. Op basis van je wensen creëren we een nieuw recept of restylen we een bestaande formule en testen we het uit tot een gerecht écht goed zit. Dat krijg je netjes uitgeschreven en als je wilt, tonen we de werkwijze ook nog eens aan je personeel.

 

Onze waaier aan soorten keukens is enorm. Van Aziatisch tot Europees, van fine dining tot streetfood. Wij zijn gulzig. Om te eten, maar ook om te weten en te kunnen.